Dreivers. Mød hinanden.

Velkommen til Dreivers. Den trygge måde at handle bil på.

Se vores 144 biler
Hvad er din bil værd?

Fordelene ved Dreivers

Når du køber

 • Medlemsskab af FDM

  Når du har købt en bil gennem Dreivers, får du et års medlemsskab af FDM Køreklar*). Det giver dig en række fordele - bl.a. har du frit adgang til juridisk bistand, hvis du får brug for rådgivning omkring dit bilkøb.

 • 24 måneders reklamationsret

  Du køber bilen af Dreivers. Derfor er du dækket af Købeloven og har 24 måneders reklamationsret.

 • Seks måneders garanti

  Reklamationsretten sikrer dig mod fejl, der har været på bilen, da du købte den. Garantien dækker derimod fejl, som opstår efter du har købt bilen. Hos Dreivers har du altid seks måneders garanti.

 • Sikker betaling

  Du får Danmarks sikreste betalingsform, hvor 
Spar Nord Bank A/S garanterer for betalingerne.

 • Mød den nuværende ejer

  Når du handler gennem Dreivers, er det den nuværende ejer, der viser dig bilen. Det giver dig et godt indtryk af, hvordan bilen er brugt og vedligeholdt.

 • Bilen er testet

  Vi tror på, at de fleste bilejere hellere vil have en uvildig test af bilen end en "kosmetisk klargøring. Derfor bliver alle biler testet, før handlen gennemføres.


  *) OBS. Opsiges medlemskabet ikke, fortsætter det efter et år automatisk i et løbende abonnement til 55 kr./md.

Når du sælger

 • Ingen useriøse henvendelser

  Vi filtrerer alle henvendelser, så du er fri for skambud og useriøse opkald og mails. Du skal kun vise din bil frem for personer, som Dreivers har vurderet er reelt interesserede. I gennemsnit viser vores kunder blot deres bil frem 1,2 gang før den er solgt.

 • Sikker betaling

  Når du sælger gennem Dreivers, bliver der oprettet en spærret deponeringskonto i dit navn hos Spar Nord Bank A/S. Derfor er alle betalinger garanteret af Spar Nord, på nøjagtig samme måde som ved en bolighandel.

 • Opret bilen, så klarer vi resten

  Det eneste, du skal gøre, er, at tage nogle billeder af din bil, vise bilen frem for seriøse købere, og så skal du køre den til et uafhængigt testcenter, hvor Dreivers betaler for test af bilen. Dreivers sørger for, at handlen foregår korrekt, at papirerne er i orden samt indfrier eventuelle lån i bilen.

 • Det bliver nemmere, at købe din bil

  Vi kan både tage os af byttebiler og hjælpe køber med finansieringen. Det gør det lettere at handle bilen til den rigtige pris.

 • Realistisk prisvurdering

  Vi vurderer altid, hvad en realistisk pris er for din bil. Og til forskel fra en almindelig bilforhandler har vi en interesse i, at du får den bedst mulige pris for bilen. Men samtidig skal prisen også være fair og realistisk. For vi vil - som du - også gerne kunne se køberen i øjnene efter salget.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK