Tilbage

Dato: 13. august 2019

Brug Dreivers når du køber brugt bil og spar mange tusinde kroner.

Når du bruger Dreivers ved køb af brugt bil, er du sikret på samme måde som hos enhver anden bilforhandler. Du har fuld reklamationsret efter Købeloven. Og reklamationsretten er oven i købet landsdækkende. Du er garanteret at bilen er gældfri. Og bilen er testet før du køber den.

Årsagen, til du kan købe biler billigere hos Dreivers end hos andre bilforhandlere, er, at vi ikke har omkostninger til lager, bygninger og markedsføring. Derfor betaler du reelt kun for det, som skaber værdi hos en forhandler (tryghed og reklamationsret), men ikke for finansiering af store glashuse, salgsannoncer, provision til sælgere og alt det andet, som er en del af omkostningerne hos andre bilforhandlere.

 

Der er flere måder, du kan anvende Dreivers på, når du køber bil:

1. Når du ved, hvilken bil du vil købe og har fundet en
Det kan være, at du overvejer, at købe en bil af en bekendt eller et familiemedlem eller du har set en annonce, hvor en privatperson sælger din drømmebil. I den situation kan vi give dig en vurdering af den rigtige pris på bilen, vi kan hjælpe dig med finansiering, vi betaler for test af bilen og så køber vi bilen og sælger den straks videre til dig til den aftalte pris. Dermed har du købt bilen af en forhandler og dermed har du fuld reklamationsret efter købeloven.

2. Når du ved, hvilken bil du vil købe, men ikke har fundet en
Hvis du ved, hvilken bil du vil have, men ikke har fundet den rigtige endnu, så kan vi hjælpe. Vi scanner dagligt markedet for biler og når vi har fundet den bil du ønsker til den aftalte pris, kontakter vi sælger. Vi aftaler, hvornår du kan se og prøve bilen og ønsker du at købe bilen. Ønsker du herefter at købe den, fortsætte vi, som beskrevet under pkt. 1 ovenfor.

3. Når du ikke er sikker på, hvilken bil du vil købe
Fortæl os hvor langt du kører dagligt, hvor mange personer du skal kunne have med og om du har specielle krav fordi du f.eks. er meget høj. Yderligere vil vi gerne vide, hvad dit månedlige budget er til at have bil. Herefter foreslår vi dig forskellige mærker og modeller og hvis du ønsker det, finder vi herefter en bil til dig, som beskrevet under pkt. 2 ovenfor.

Andre indlæg

Hvorfor er det dyrere for kvinder at skifte bil?

Vi oplever, at kvinder typisk bliver tilbudt 10-15.000,- mindre for deres brugte bil end…

Hvorfor får du mere for din bil med Dreivers Medsalg®?

En bilforhandler lever af, at købe biler til så lav en pris som muligt…

Har du styr på kilometerne, når du køber brugt bil?

Dreivers er salg af brugte mellem private,  med samme sikkerhed som hos en bilforhandler….

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK