Dreivers Medsalg®

Vi gør ikke tingene sværere, end de er

Betingelser

Vi vil ikke gøre tingene sværere end de er, når du sætter din bil til salg hos Dreivers. Vi er dog nødt til at aftale nogle enkle vilkår for vores samarbejde. Dem kan du se her.

  1. Vi må gerne kontakte dig på mail eller telefon for at få yderligere oplysninger om bilen
  2. Vi må gerne undlade at annoncere din bil andre steder end på dreivers.dk (f.eks. Bilbasen), hvis vi mener, at bilen er prissat for højt.
  3. Når vi har fundet en køber til din bil, er du forpligtet til at køre den til nærmeste FDM Test og Bilsyn eller Applus Bilsyn og få gennemført en test på et tidspunkt, hvor det passer dig. Dreivers betaler naturligvis for denne.
  4. Sælges bilen gennem Dreivers eller til en person henvist af Dreivers, afregnes der for vores ydelse. Hos os betaler du et fast, lavt salær, som afhænger af hvad din bil sælges for. Du kan se vores salærer ved at klikke her.
  5. Har du lån i bilen (pant) bekræfter du hermed, at restgælden ikke overstiger 90% af den forventede salgspris eller, at du vil betale ind på lånet ved salg, så restgælden ikke overstiger 90% af salgsprisen, når købsaftale underskrives.
  6. Har du lån i bilen (pant) accepterer du også, at du, når der er fundet en køber til bilen, giver Dreivers fuldmagt til at kontakte panthaver og få oplyst aktuel restgæld.

Ingen binding for dig
Der er ingen binding for dig ved din aftale med Dreivers. Det betyder, at du er velkommen til selv at sælge bilen sideløbende. Finder du selv en køber, afregnes der naturligvis intet salær. Blot vil vi bede dig meddele os, at bilen er solgt, så vi ikke anvender unødige ressourcer på annoncering og dialog med potentielle købere.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK