Bilkøb og Corona

Den største samfundsmæssige udfordring i øjeblikket er, at begrænse spredningen af Corona-virus.

Når man handler bil, mødes mennesker. Og Dreivers handler netop om, at gøre det trygt og sikkert at mødes – også når man handler bil. Derfor er vi dagligt i kontakt med Sundhedsstyrelsen, så vi kan informere om udviklingen.

Vær opmærksom på følgende enkle regler, når du skal handle bil:

    • Hører du – eller nogen i din omgangskreds – til de særlige risikogrupper, som Sundhedsstyrelsen har defineret, anbefaler vi dig, at udskyde dit bilkøb. Du kan således sagtens sætte din bil til salg eller planlægge bilkøb, men vi fraråder, at du prøverkører og handler bil. Du kan se de særlige risikogrupper her
    • Har du hoste, let feber eller forkølelse, skal du holde dig hjemme og aflyse eventuel aftale om fremvisning af bil.
    • Undgå fysisk kontakt, når du mødes for prøvekørsel. Man skal altså ikke give hånd ved mødet og så vidt muligt holde fysisk afstand til hinanden.
    • Vi opfordrer sælger af bilen til at have håndsprit med ved prøvekørslen, og at både køber og sælger spritter hænderne af både før og efter prøvekørslen. Yderligere anbefales det, at sælger afspritter alle de dele af bilen, som man naturligt rør ved, efter kørslen. F.eks. Rat, gearknop, sikkerhedssele- og lås, håndbremse, knapper til vinduer etc.

Yderligere henvises til Sundhedstyrelsens hygieneråd i almindelig. Dem finder du her

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg