Lad Dreivers vurdere din bil og få en gratis bilvask

Overvejer du at sælge din bil?

I weekenden 6. og 7. november kl. 10-17 kan du Hos Circle K på Lyngbygårdsvej 138 i Lyngby helt uforpligtende få vurderet din bil og samtidig få en gratis bilvask*.

Du skal blot dukke på på forpladsen, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Hvad er Dreivers

Dreivers er en digital platform, hvor private kan handle bil med samme fordele og sikkerhed som gennem en gammeldags bilforhandler. Når du sælger bil med Dreivers Medsalg®, har Dreivers ansvaret for, at køber har fuld reklamationsret og 12 måneders garanti. Til gengæld er der ingen omkostninger til store glashuse og provision til sælgere. I stedet tager vi et salær. I gennemsnit har vores kunder fået 20.300 kr. mere for deres bil, end de har fået tilbudt fra andre forhandlere eller privat – vel at mærke efter Dreivers’ salær.

Få 10% Rabat

Hvis du er Circle K Extra medlem og vælger at sælge din bil med Dreivers Medsalg®, får du oven i købet 10% rabat på vores salær, så du får endnu mere til dig selv.

Er du ikke Circle K extra medlem

Er du endnu ikke Circle K Extra medlem, så er det måske en god lejlighed til at blive det. Ikke kun fordi du får rabat på salæret, men fordi et Extra medlemsskab giver dig adgang til rigtigt mange andre fordele. Og så er det helt uforpligtende. Se mere her: www.circlek.dk/extra

Du kan også få en automatisk vurdering med det samme ved at klikke her

* Dreivers kan vurdere biler, der er højst 9 år og har kørt maksimalt 130.000 km.
Vasken er en Circle K Budget vask og repræsenterer en værdi af 79,95 kr.