Digital bilhandel med et menneskeligt ansigt

Der er rigtig mange fordele ved digital bilhandel: ingen udgifter til bilhuse, showrooms, lagerplads, og hvad en normal forhandler ellers har udgifter til, som kun tager penge ud af forbrugernes lommer. 

Nogle ting kan dog gå tabt i det digitale: den gode dialog og tilliden mellem mennesker. Man kan have rigtig mange spørgsmål i forbindelse med et bilsalg eller bilkøb. Derfor er vi et team bag Dreivers, der altid tager os tid til at besvare dine spørgsmål, hvad enten det er på telefonen eller i en mail. 

Vi arbejder digitalt, men vi vil rigtig gerne snakke med dig, hvad enten du skal købe eller sælge bil. Helt på den gammeldags facon med at gribe knoglen. Her møder du ingen chatbots eller uendelige telefon-taste-menuer. Når du ringer til os, kommer du direkte igennem til et rigtigt menneske, som vil gøre sit allerbedste for at hjælpe dig. 

Vi tror nemlig på, at det giver den bedste oplevelse for dig. Det er da også netop den gode dialog og trygheden, som rigtig mange fremhæver i vores anmeldelser på Trustpilot, hvor både sælgere og købere udelukkende har givet os fem stjerner.

Derfor: vi elsker det digitale, og alle de fordele, det giver dig som kunde. Vi er bare rigtig glade for at tale med dig også. 

Du kan komme i kontakt med os alle ugens dage helt indtil kl. 18.00. Find vores kontaktinfo og åbningstider her.