Disse bilejere vil købe elbil næste gang

En ny Voxmeteranalyse viser, at 15% af bilejerne overvejer at købe ren elbil, næste gang de skal købe bil. Men der er forskel på de forskellige bilejere.

Har du en Audi eller en Skoda, er der større sandsynlighed for, at du overvejer at købe en ren elbil, end hvis du kører Fiat eller Mitsubishi. Således overvejer omkring 20% af Audi og Skoda ejerne, at købe elbil næste gang, mens det kun er tilfældet for ca. 10% af Mitsubishi og Fiat ejerne.

Helt generelt stiger efterspørgslen efter “grønne” biler. Ser man både på rene elbiler og hybridbiler, overstiger tallet nu rent faktisk salget af benzin og dieselbiler. Ifølge Danmarks Statistik, blev der solgt 2.974 nye benzin eller dieselbiler i september måned. Til sammenligning blev der solgt 3.478 el- eller hybridbiler.

Hører du til den halvdel af bilejerne, der vil skifte din benzin eller dieselbil ud med en “grønnere” bil, så skulle du tage fat i Dreivers. Gennem Dreivers får du både mere for din brugte bil og samtidig kan vi også hjælpe dig, hvis du overvejer at købe en nyere brugt el – eller hybrid bil.

Få en vurdering

Vurdér, opret annonce og sælg. helt bekymringsfrit.

En bil der passer dig

Find din næste bil her og få 12 måneders garanti plus frit værkstedsvalg i hele landet. Vi kalder det Garanti Plus+

Hvad siger kunderne?

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg