Dreivers PlusSalg+

Dreivers PlusSalg+ er en samling af ydelser til fordel for dig som sælger. Vi bestræber os på at gøre det så nemt og trygt for dig som muligt, at sælge din bil. Læs med herunder om hvad det vil sige, at sælge sin bil med Dreivers.

Du får mere for din bil

Når du handler bil gennem Dreivers, får du mere for den. Ifølge vores kunder har de i gennemsnit fået 20.300 kr. mere for deres bil, end de var blevet tilbudt fra gammeldags forhandlere eller privat.

drievers_car_pricetag-1

I trygge hænder

Vi er din garanti for tryghed! Med Dreivers PlusSalg+ er du frataget al ansvar, når du har solgt din bil. Dreivers overtager alle henvendelser og forpligtelser over for køber ved eventuelle reklamationer.

Synlighed på tværs af platforme

Når din annonce er oprettet på dreivers.dk, sørger vi for, at din annonce bliver annonceret på hhv. bilbasen, biltorvet og Autouncle, uden at det koster dig en krone. Læn dig tilbage og se din bil blive solgt.

Synlighed
Uforpligtende

Helt uforpligtende

Solgt eller gratis, som mæglerne plejer at sige. Det er gratis, at oprette en annonce og du er ikke bundet af noget. Først når vi sælger din bil, tager vi et salær. Men vi minder lige pænt om, at du stadig får mere for din bil når du sælger den gennem Dreivers.

Glade købere skaber glade sælgere

Når du sælger bil med Dreivers PlusSalg+, får køberen nok Danmarks bedste garanti. Derfor kan du sælge din bil til samme pris som en bilforhandler. Forskellen er dog, at der er mere i lommen til dig som sælger. Hos os er der nemlig ingen omkostninger til lager, bygninger eller provision til sælgere. Det er da lige til at blive glad over.  

Glade

Sælg din bil med Dreivers PlusSalg+

Vi håber at se din bil på Dreivers.dk. Vi mener nemlig vi har Danmarks bedste fordele til dig som sælger. 

Hvad siger vores kunder

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg