Få en gratis vurdering fra AutoUncle og sæt din bil til salg på dreivers.com

 

Bilejere, der har solgt med dreivers.com, har i gennemsnit fået 20.300 kr. mere til sig selv end det bedste tilbud, de har fået fra både traditionelle forhandlere og via privat annoncering. Det er gratis at få din bil vurderet.

For at du kan sælge din bil på dreivers.com, må den højst være 9 år og have kørt max. 130.000 km.

Vi gør det nemt for dig, at sælge din bil, til en fair pris.

Dreivers i førersædet
Der kan være masser af bøvl og usikkerhed forbundet med en bilhandel. Men med Dreivers PlusSalg+ skal du ikke bekymre dig. Vi holder styr på jura, henvendelser og handlen – og alt der imellem, så du kan koncentrere dig om andre vigtige ting.

Penge direkte i kassen
Der kan være mange penge at tjene ved at bruge Dreivers PlusSalg+. Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og hjælper dig med den helt rigtige prissætning – så du får mere til dig selv, end hvis du solgte til en traditionel bilforhandler eller privat. Faktisk fortæller vores kunder, at de i gennemsnit har fået 20.300 kroner mere for deres bil.

Dreivers tager ansvaret
Med Dreivers PlusSalg+ er du helt ansvarsfri når du har solgt din bil. Dreivers overtager alle henvendelser og forpligtelser over for køber ved eventuelle reklamationer.

En bedre oplevelse

Vi gør alt for, at du både får en bedre fortjeneste og færre bekymringer og besvær, når du sælger med Dreivers! Men tag ikke vores ord for det. Tjek i stedet vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Virkelig en god oplevelse og i hele forløbet har man følt sig i trygge hænder. Dreivers har fulgt op på tingene og medarbejderne er altid parate til at hjælpe ved eventuelle spørgsmål. Stort tak til Dreivers for en god oplevelse – kan klart anbefales.

Michael. Fra Trustpilot.

Opret en annonce uden vurdering

Hvis du ønsker at oprette en annonce og sætte din egen pris, uden at få lavet en gratis vurdering, kan det også sagtens lade sig gøre.

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg