Sælg din bil uden bekymringer.
Start med en professionel vurdering.

Prisen på en bil afhænger af mange faktorer. Derfor er de automatiske vurderinger, som du kan få på nettet ofte misvisende. Udfyld blot nogle få oplysninger nedenfor og så kontakter vi dig, for at kunne give dig en professionel vurdering af din bils værdi.

For at vi kan vurdere din bil, må den højst være 9 år og have kørt max. 130.000 km.

Hvorfor får jeg ikke bare en online vurdering?

I modsætning til andre online auto genererede vurderinger, vurderer Dreivers din bil professionelt, hvilket vil sige, at vi også vurderer den nuværende markedssituation og andre vigtige ting der ikke direkte kan måles via data. Det globale bil marked er i knibe, hvilket på nuværende tidspunkt betyder, til fordel for dig som sælger, at brugte biler står i høj kurs.

Hvorfor skal jeg oplyse telefon nummer og email.

For at hjælpe dig igennem en bekymringsfri bilhandel samt få den bedste pris for din bil vi kan, kontakter vi dig for at høre mere om din bil. Vælger du, at sælge, sørger vi for, at din bil bliver solgt hurtigt og effektiv, og at du slipper for bøvl og bekymringer.

Hvad hvis der er noget galt med min bil når den er blevet solgt?

Når du sælger din bil med Dreivers er du frataget al ansvar ved reklamation. Dreivers overtager alle henvendelser og forpligtelser over for køber ved eventuelle reklamationer.

Hvad siger vores kunder?

“Suverænt. Vildt god, nem og sikker måde at sælge bil på. Dreivers guider med KÆMPE arbejds-iver og god service dig sikkert igennem de mange faldgrupper der er ved semi-privatsalg af bil.”

Anmeldelse af Mads på Trustpilot

Vi takker for din forespørgsel

Vi vender tilbage til dig lige så hurtigt vi kan.

Følg os

Vi gør det nemt for dig, at sælge din bil, til en fair pris.

Dreivers i førersædet
Der kan være masser af bøvl og usikkerhed forbundet med en bilhandel. Men med Dreivers PlusSalg+ skal du ikke bekymre dig. Vi holder styr på jura, henvendelser og handlen – og alt der imellem, så du kan koncentrere dig om andre vigtige ting.

Penge direkte i kassen
Der kan være mange penge at tjene ved at bruge Dreivers PlusSalg+. Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og hjælper dig med den helt rigtige prissætning – så du får mere til dig selv, end hvis du solgte til en traditionel bilforhandler eller privat. Faktisk fortæller vores kunder, at de i gennemsnit har fået 20.300 kroner mere for deres bil.

Dreivers tager ansvaret
Med Dreivers PlusSalg+ er du helt ansvarsfri når du har solgt din bil. Dreivers overtager alle henvendelser og forpligtelser over for køber ved eventuelle reklamationer.

En bedre oplevelse

Vi gør alt for, at du både får en bedre fortjeneste og færre bekymringer og besvær, når du sælger med Dreivers! Men tag ikke vores ord for det. Tjek i stedet vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Virkelig en god oplevelse og i hele forløbet har man følt sig i trygge hænder. Dreivers har fulgt op på tingene og medarbejderne er altid parate til at hjælpe ved eventuelle spørgsmål. Stort tak til Dreivers for en god oplevelse – kan klart anbefales.

Michael. Fra Trustpilot.

Opret en annonce uden vurdering

Hvis du ønsker at oprette en annonce og sætte din egen pris, uden at få lavet en gratis vurdering, kan det også sagtens lade sig gøre.

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg