Dreivers Medsalg®

Du viser bilen frem. Dreivers sørger for resten.

Hvad er din bil værd?

Minimum besvær for dig og maksimal sikkerhed for køber

Når du bruger Dreivers Medsalg®, skal du blot selv vise din bil frem. Dreivers sørger for annoncering, kontakt med potentielle købere (så du ikke bliver forstyrret af useriøse henvendelser), evt. forhandling af pris, uvildig test af bilen, ejerskifte, tilbud om finansiering til køber og indfrielse af eventuel pant i bilen. Køber får fuld reklamationsret og 12 måneders garanti. Slutsedler, pengetransaktioner og ejerskifte foregår digitalt. Du skal bruge en computer eller en smartphone.

Du får mere for din bil

Selvom bilerne hos dreivers typisk sælges lidt under prisen for tilsvarende biler hos andre forhandlere, har bilejere, der har brugt Dreivers Medsalg®, efter vores salær i gennemsnit fået 20.300 kroner mere for deres bil, end det bedste tilbud de ellers har opnået.

Det er risikofrit for dig

Der er ingen form for binding fra din side, når du bruger Dreivers Medsalg. Det betyder, at du til enhver tid kan sælge bilen til anden side, uden det koster dig en krone. Det er også Dreivers, der juridisk sælger bilen, og derfor er det vores ansvar, hvis køber har reklamationer efter handlen.

Hvor meget mere kan du få for din bil?

Før vi kan sætte din bil til salg, skal du selvfølgelig kunne vurdere, om det kan betale sig for dig, at anvende Dreivers Medsalg®. Udfyld formularen her på siden. Så kontakter vi dig og finder frem til en realistisk pris, hvorefter du kan vurdere, om du finder det attraktivt. Det er naturligvis helt uforpligtende for dig.

Hvornår kan du bruge Dreivers Medsalg®?

For at du kan anvende Dreivers Medsalg®, må din bil højst være 9 år gammel og maksimalt have kørt 140.000 km.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK