Dreivers Medsalg®

Du viser bilen frem. Dreivers sørger for resten.

Hvad er din bil værd?

Hvor meget mere kan du få for din bil?

Efter Dreivers’ salær har bilejere, der har brugt Dreivers Medsalg®, i gennemsnit fået 20.300 kroner mere for deres bil, end det bedste tilbud de ellers har opnået.

Når du bruger Dreivers Medsalg®, sørger Dreivers for annoncering, evt. forhandling af pris, uvildig test af bilen, kontakt med potentielle købere (så du ikke bliver forstyrret af useriøse henvendelser), ejerskifte, tilbud om finansiering til køber og indfrielse af eventuel pant i bilen. Køber får fuld reklamationsret og 12 måneders garanti. Der er ingen form for binding fra din side, når du bruger Dreivers Medsalg. Det betyder, at du til enhver tid kan sælge bilen til anden side, uden det koster dig en krone.

Før vi kan sætte din bil til salg, skal du selvfølgelig kunne vurdere, om det kan betale sig for dig, at anvende Dreivers Medsalg®. Udfyld formularen her på siden. Så kontakter vi dig og finder frem til en realistisk pris, hvorefter du kan vurdere, om du finder det attraktivt. Det er naturligvis helt uforpligtende for dig.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK