Dreivers Medsalg®

Få hjælp til at finde din drømmebil.

Lad os gøre arbejdet og få samtidig 12 måneders garanti på dit næste bilkøb

Er du træt af at sidde og lede efter biler på nettet? Udfyld formularen her på siden og fortæl, hvad du søger. Så finder Dreivers bilen til dig. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig. Og køber du bilen gennem Dreivers, får du altid 12 måneders garanti.

Er du i tvivl, om hvilken bil der passer bedst til dit behov og din smag, så hjælper vi også gerne. Når du har udfyldt formularen, ringer vi til dig. Sammen finder vi frem til, hvilke biler der kan passe til dig.

Hos Dreivers modtager vi dagligt mere end 50 henvendelser fra bilejere, der vil sælge deres bil. Derfor kan vi typisk finde en bil, der passer til dine behov, i løbet af få dage.

Find en bil til mig

Få hjælp til at finde din drømmebil. Udfyld formularen. Så kontakter vi dig. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende for dig.

Hvis din bil er mere end 9 år gammel eller har kørt mere end 130.000 km., kan du desværre ikke bruge Dreivers Medsalg®.

Men vi kan måske stadig hjælpe dig videre med dit bilsalg.
Vi har nemlig et samarbejde med Autodeal, der hjælper private med at sælge deres bil på auktion. Det er smart, nemt og risikofrit.

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg