logo

Fordele ved Dreivers

Landsdækkende garanti
og fuld reklamationsret

Map

Når du køber bil gennem Dreivers, slipper du for bekymringer. Du får en uvildig test af bilen, dokumentation for at evt. pant er fjernet og hele 12 måneders landsdækkende garanti.

Du kan læse nærmere om vores fordele herunder.

12 måneders garanti

Dreivers' garanti dækker alle fejl og mangler på bilen, uanset om fejlen er opstået efter dit køb. Dreivers garanti dækker dig i 12 måneder efter købet. Eneste betingelse for Dreivers garanti er, at du kan dokumentere, at du har haft bilen på de service, som producenten foreskriver. Det er ikke et krav, at service er sket på et autoriseret værksted.

Reklamationsret

Når du køber bil gennem Dreivers, er du dækket af Købeloven. Købeloven sikrer dig som forbruger, så Dreivers, indtil 24 måneder efter købet af en bil, har ansvaret for, at eventuelle fejl og mangler, der måtte have været på din bil ved overdragelsen, udbedres for Dreivers regning. Vær her opmærksom på formodningsreglen i Købeloven. Den betyder, at du efter 12 måneder har bevisbyrden for at fejlen har været på bilen, da du fik den. Det kan ofte være svært at bevise, så husk at melde fejl, så snart du opdager dem.

Dreivers' garanti dækker alle fejl og mangler på bilen i 18 måneder

Landsdækkende garanti

Dreivers har ikke egne værksteder. Vi samarbejder med værksteder i hele landet. Hvis uheldet skulle være ude, kontakter du blot Dreivers og fortæller, hvad fejlen er. Herefter kontakter vi et værksted i nærheden af dig. Regningen sender værkstedet til os. Du kører blot bilen til værkstedet og henter den, når den er klar.

logo