Dreivers Medsalg®

Garanti, reklamationsret
og frit værkstedsvalg

Landsdækkende reklamationsret og 12 måneders garanti

Reklamationsret

Når du køber bil gennem Dreivers, er du dækket af Købeloven. Købeloven sikrer dig som forbruger, så Dreivers, indtil 24 måneder efter købet af en bil, har ansvaret for, at eventuelle fejl og mangler, der måtte have været på din bil ved overdragelsen, udbedres for Dreivers regning. Vær her opmærksom på formodningsreglen i Købeloven. Den betyder, at du efter seks måneder har bevisbyrden for at fejlen har været på bilen, da du fik den. Det kan ofte være svært at bevise, så husk at melde fejl, så snart du opdager dem.

12 måneders Dreivers Garanti

Dreivers Garanti dækker alle fejl og mangler på bilen, uanset om fejlen er opstået efter dit køb. Dreivers Garanti dækker dig i 12 måneder efter købet. Eneste betingelse for Dreivers Garanti er, at du kan dokumentere, at du har haft bilen på de service, som producenten foreskriver. Det er ikke et krav, at service er sket på et autoriseret værksted.

Frit værkstedsvalg

Dreivers har ikke egne værksteder. Derfor kan du frit vælge værksted i hele landet, hvis uheldet skulle være ude. Du kontakter blot Dreivers og fortæller, hvad fejlen er og på hvilket værksted du ønsker den udbedret. Herefter kontakter vi værkstedet, der sender regningen til os. Du kører blot bilen til værkstedet og henter den, når den er klar.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK