Landsdækkende
reklamationsret og 12
måneders garanti

Når du køber bil gennem Dreivers, slipper du for bekymringer. Du får en uvildig test af bilen, garanti for, at 12 måneders landsdækkende garanti med frit værkstedsvalg, en sikker betalingsløsning og garanti for, at bilen er gældfri ved overtagelse. 

Du kan læse nærmere om vores fordele herunder. 

12 måneders Dreivers GarantiPlus+

Dreivers GarantiPlus+ dækker alle fejl og mangler på bilen, uanset om fejlen er opstået efter dit køb. Dreivers GarantiPlus+ dækker dig i 12 måneder efter købet. Eneste betingelse for Dreivers GarantiPlus+ er, at du kan dokumentere, at du har haft bilen på de service, som producenten foreskriver. Det er ikke et krav, at service er sket på et autoriseret værksted.

Reklamationsret

Når du køber bil gennem Dreivers, er du dækket af Købeloven. Købeloven sikrer dig som forbruger, så Dreivers, indtil 24 måneder efter købet af en bil, har ansvaret for, at eventuelle fejl og mangler, der måtte have været på din bil ved overdragelsen, udbedres for Dreivers regning. Vær her opmærksom på formodningsreglen i Købeloven. Den betyder, at du efter seks måneder har bevisbyrden for at fejlen har været på bilen, da du fik den. Det kan ofte være svært at bevise, så husk at melde fejl, så snart du opdager dem.

Dreivers GarantiPlus+
dækker alle fejl og mangler
på bilen i 12 måneder

Frit værkstedsvalg

Dreivers har ikke egne værksteder. Derfor kan du frit vælge værksted i hele landet, hvis uheldet skulle være ude. Du kontakter blot Dreivers og fortæller, hvad fejlen er og på hvilket værksted du ønsker den udbedret. Herefter kontakter vi værkstedet, der sender regningen til os. Du kører blot bilen til værkstedet og henter den, når den er klar.