Hvorfor er det dyrere for kvinder at skifte bil?

Vi oplever, at kvinder typisk bliver tilbudt 10-15.000,- mindre for deres brugte bil end mænd, når de spørger en traditionel bilforhandler. Det synes vi er tankevækkende.

Derfor har vi bl.a. spurgt den indholdsansvarlige hos ALT for Damerne, om det ikke kunne være interessant at skrive en artikel om det. Hun svarer i en mail at: “svaret nok er, at biler ikke interesserer ret mange kvinder, inklusive mig selv, og derfor bliver det også et nej tak til historien.”

Når vi efterfølgende fortæller, at der er lige mange kvindelige og mandlige bilejere og at det sådan set ikke handler om biler, men om privatøkonomi, er svaret det samme. Hverken biler eller økonomi, interesserer åbenbart kvinder?

Men måske har de ret hos ALT for Damerne. Bortset fra at vi ikke tror det handler om kvinder, men om interesse for biler – uanset køn.

Helt grundlæggende lever en traditionel bilforhandler af, at købe biler ind til så lav en pris som muligt og sælge dem for så høj en pris som muligt. Så hvis en bilforhandler møder en bilejer, der ikke har sat sig ordentligt ind i markedet, kan forhandleren både slippe af sted med at betale mindre for den brugte bil og få lidt mere for den, som du skal købe. Og det er jo en god forretning for forhandleren.

Hos Dreivers lever vi af at hjælpe dig med at sælge din bil. Og jo mere du får for din bil, jo mere tjener vi. Derfor har vi en interesse i, at du får mest muligt for din bil. Uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel eller du er rødhåret eller lyshåret.

Vi tager os også af forhandlingen, når du er kommet dertil. Og fordi vi handler biler hver eneste dag, synes vi selv, at vi har ret godt styr på markedet.

Det betyder, at vores kunder i gennemsnit har fået 20.300,- mere for deres brugte bil, end det højeste tilbud de har fået fra en traditionel bilforhandler – uanset køn.

Overvejer du at skifte bil – eller bare sælge den du har – så klik her og udfyld formularen. Vores vurdering er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig.

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg