Kom frisk. Verdens fedeste studiejob

Vi tror på, at en forretning skal bygge på rimelighed i stedet for grådighed. Vi er et alternativ til en branche, der i princippet ikke har udviklet sig siden 1908. Ambitionen er, at forandre måden at handle brugte biler på, ved at gøre det trygt og sikkert at handle bil mellem private.

dreivers.dk gik i luften den 29. oktober. Vi sælger allerede et par biler om ugen, men i slutningen af 2020 skal vi sælge 5-10 biler om dagen. Vi er allerede på vej ud over landets grænser, så det er absolut en fordel, hvis du kan gøre dig forståelig overfor en svensker og kan tale engelsk eller tysk.

Vi har travlt. Rigtig travlt. Og samtidig sætter vi konstant nye skibe i søen. Derfor er det svært at lave en jobbeskrivelse. For når vi får en idé kl. 12, skal den være i luften kl. 14. Så det job, som du har om mandagen, er ikke nødvendigvis det samme, når det bliver tirsdag.

Derfor er det vigtigste af alt er, at du er åben og nysgerrig. At du er smilende. At du kan tænke selv og derfor også kommer med forslag til, hvordan vi kan gøre tingene lidt bedre. Du skal være en af dem, der tænker lidt som Pippi – altså: “Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg nok ret god til.” Og så er vi i øvrigt fuldstændig ligeglade med om du er en dreng eller en pige. Om dine forældre er født i Kalundborg eller Kabul. Eller om du er trans, homo eller hetero.

Vi er ikke til lange CV’er og opremsninger af alle dine sejre, uddannelser og kurser. CV’er kigger bagud og vi vil hellere se fremad. Derfor er det langt vigtigere for os, at du som person passer ind i vores måde at være på og du har viljen og lysten til at skabe forandring.

Hvis du synes ovenstående er uklart, men gerne vil vide mere, så ring til  71 96 96 18 og spørg efter Thomas eller Lennart.

Hvis du ikke kan vente med at komme igang, så send en kort mail, hvor du fortæller, hvem du er, hvad dine drømme er, og om du kan gøre en forskel, fordi du er god til kundekontakt, til biler, til IT, til digital markedsføring eller noget helt andet. Og fortæl også hvor mange timer du har lyst til at arbejde om ugen?

Gør det straks. Gør det kort. Og send den til hello@dreivers.dk

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg