Mere til dig.
Mindre til bilforhandleren.

Samme sikkerhed og tryghed som hos bilforhandleren.
Ingen overflødige omkostninger.

Du får mere for din bil

Det er nemt

Ingen risiko for dig

Derfor får du mere for din bil


Hos dreivers.com betaler du ikke for imponerende salgslokaler, finansiering af mange biler på lager eller en sælger, der kan sparke dæk med kunderne. I gennemsnit har det givet vores kunder mere end 20.000 kr. mere til dem selv, end det bedste tilbud de har fået fra en gammeldags bilforhandler.

Så nemt er det

Det eneste du skal gøre er, at oprette en annonce her på siden, vise bilen frem for 1-2 potentielle købere, køre bilen til en test (vi betaler), kontrollere at købesummen står på din konto og udlevere nøglerne til din bil. Resten klarer Dreivers. Og har du lån i din bil, sørger vi selvfølgelig også for, at lånet betales ud og eventuel pant fjernes.

Det er helt uden risiko, at bruge dreivers.dk

Der er ingen binding fra din side, når du bruger dreivers.com. Det betyder, at du i hele salgsperioden, kan vælge at stoppe salget – uden det koster dig en krone. Det eneste vi beder dig om er, at du kontakter os og fortæller du ønsker, at standse annonceringen. Og når bilen er solgt, er det dreivers.com, der har det fulde ansvar for fejl og mangler på bilen.

Kan du nøjes med at få mere for din bil

Det tror vi nok du kan

Dreivers er fordelspartner hos FDM
Læs mere her

Hvad siger kunderne

5-stjernet oplevelse

Super oplevelse, hvor Dreivers kun henvendte sig med fornuftige købere.
Virkelig god follow-up, hvis der var den mindste tvivl – også lørdag og søndag! Som sælger er dette rart, men som købere er der også en god sikkerhed, da bilen bliver testet på et uafhængigt værksted.
Kan 100% anbefale dem.

Salg til første interesserede

Salg til første interesserede, med meget professionel assistance af Dreivers. Jeg blev hele tiden holdt up to date med processen som er et meget fint setup mens jeg blev holdt i hånden vil telefon konstant. Jeg troede ikke at det kunne være så nemt at sælge en bil og samtidig have garanti for at jeg fik mine penge. Jeg er oprigtigt imponeret og kan kun anbefale Dreivers.