Med foråret kommer den største efterspørgsel

Top billede - Bmw lygter

Efterspørgslen på brugte biler kan påvirkes af mange faktorer – recession, kriser, mangel på nye biler. Under corona nedlukningerne så vi flere gange pludselige dyk i salget, når nye restriktioner kom til. Dårlige nyheder påvirker helt generelt vores villighed til større investeringer, og det er helt naturligt. På trods af disse lejlighedsvise dyk, er der dog altid ét mønster, der går igen, når vi kigger på bilmarkedet: når foråret kommer, stiger købernes lyst og behov til ny bil. 

Data fra Danmarks Statistik taler sit tydelige sprog. Vinterperioden er langsom og træg, og når foråret spirer, bliver der igen handlet på livet løs. 

Marts er i år kommet fantastisk fra start med solskin fra en skyfri himmel, og i Dreivers har vi mærket en markant stigende interesse – også i forhold til tidligere år. 

Marts er i år kommet fantastisk fra start med solskin fra en skyfri himmel, og vi i Dreivers har kunne mærke en markant stigende interesse – også i forhold til tidligere år. 

Endnu et aspekt ved bilsalget lige nu er nemlig også det, at der stadig er enorm lang ventetid på nye biler fra fabrikanterne over en bred kam. Verden skriger stadig på mikrochips, og igen og igen ser vi forsinkelser fra fabrikkerne. Går du i salgstanker, kan det komme dig til gode. 

Statistik over nyregistreringer

Det spæde forår, sammenholdt med en hidtil uset stor efterspørgsel på brugte biler gør, at der sjældent har været et bedre tidspunkt at sælge bil påOg hos Dreivers sørger vi for, at du kan få endnu mere for din bil, end hvis du sælger privat eller til en traditionel forhandler. Vi skærer nemlig fordyrende led fra, så du kan få flere kroner direkte i lommen samtidig med, at du har tryghed og den bedste service i ryggen gennem hele forløbet. 

Kort sagt får du lidt ekstra at finansiere din nye drømmebil med? Skyd foråret i gang, og opret din uforpligtende annonce!