Afspil video

Demokratiseret bilhandel

I mere end hundrede år har bilforhandlerne haft monopol på at skabe sikkerhed og tryghed, når vi køber eller sælger biler.

Det har Dreivers lavet om på.

Med Dreivers kan enhver sælge sin bil helt uden risiko og tilbyde køberen samme sikkerhed og tryghed, som hos en bilforhandler. Men her er ingen omkostninger til imponerende glashuse, loungeområder med baristakaffe eller sælgere med tilbud om gratis måtter, hvis du skriver under nu.

Derfor er der både mere til dig, når du sælger, og nok Danmarks bedste garanti, når du køber.

Det kalder vi “demokratiseret bilhandel.”

Hvad gør du, når du skal sælge?
Tag nogle billeder af din bil og opret en annonce på vores hjemmeside. Vis bilen frem for 1-2 potentielle købere. Underskriv en digital slutseddel. Kontroller købesummen er på din konto. Udlever nøglerne.

Hvad gør Dreivers, når du sælger?
Hjælper dig med at finde den rigtige pris. Annoncerer din bil på Bilbasen og andre relevante platforme. Kvalificerer henvendelser, så du kun skal vise frem for seriøse købere. Betaler for test og syn af din bil. Indfrier eventuel restgæld. Udarbejder slutsedler. Sørger for betaling og ejerskifte.

Hvad gør du, når du køber?
Tag en prøvetur med den nuværende ejer. Modtag test af bilen. Underskriv slutseddel. Hent bilen hos nuværende ejer.

Hvad gør Dreivers, når du køber?
Tester og syner bilen. Sørger for alt papirarbejde og eventuel pant i bilen fjernes. Hjælper med finansiering. Køber eventuelt din gamle bil. Giver dig 12 måneders landsdækkende garanti med helt frit værkstedsvalg.

Ingen risici når du sælger
Sætter du din bil til salg hos Dreivers, er der ingen binding. Du kan til enhver tid opsige aftalen – uden det koster dig en krone. Dreivers salær fratrækkes den aftalte salgspris, når bilen er solgt.

Ingen risici når du køber
Når du køber bil, er alle fejl, der ikke er beskrevet i den test, som du får udleveret, dækket af vores garanti. Garantien dækker i 12 måneder og du kan helt frit vælge, hvilket værksted i Danmark, som du vil have udbedret eventuelle fejl hos. Du indleverer bilen, vi betaler regningen og du kører videre.

 

FÅ EN UFORPLIGTENDE VURDERING AF DIN BIL HER