Afspil video

Hvem er vi, og hvordan opstod ideen til Dreivers?
Bliv lidt klogere her

Med Dreivers Medsalg® betaler du kun for det, der betyder noget

En traditionel bilforhandler har ofte rigtig mange biler stående til salg. Biler fylder meget og derfor medfører det store omkostninger til lager og bygninger. Samtidig er en bil hos en bilforhandler (ifølge eBay) i gennemsnit til salg i 60 dage, før den er solgt. I den periode er der omkostninger til finansiering og vedligehold af bilen. Og sidst, men ikke mindst, er der typisk også omkostninger til løn og provision til sælgere.

For at dække sine omkostninger er bilhandleren derfor nødt til at tage en avance (forskellen mellem det, som den brugte bil købes for og det den sælges for) når en bil handles. Det er bilejerne, der betaler bilforhandlerens avance og derfor bilejerne, der i sidste ende betaler for forhandlerens bygninger, lager, liggetid og provision.

Hos Dreivers er der følgende omkostninger: Annoncering af bilen (så køber og sælger kan finde hinanden), svar på henvendelser på annoncen, prisforhandling, test og syn af bilen, ejerskifte, reklamationsret og garanti. De omkostninger betaler sælger gennem vores salær. Det betyder, at du nøjagtigt ved, hvad du betaler for og hvor meget du betaler. Og så kan du jo vurdere, om du synes, at salæret skaber værdi for dig, når du handler bil.