Om Dreivers

"Jeg har en bil.
Du mangler en bil.
Skal vi mødes?"

Tryg og sikker bilhanden for alle parter

Vi er til for dem der tror på rimelighed i modsætning til grådighed. For dem der tror på, at åbenhed og ærlighed er nøglen til at forhindre konflikter. For dem der tror på, at mødet mellem mennesker ikke handler om at skabe vindere og tabere.

Alt hvad Dreivers beskæftiger sig med, handler derfor om at gøre det nemt, trygt og sikkert at møde hinanden – også når vi handler bil.

Derfor testes alle biler af uvildige værksteder før salg. Derfor oprettes der en særlig sikkerhedskonto hos Spar Nord Bank A/S, hvor alle betalinger går igennem. Derfor garanterer vi, at eventuel restgæld i bilen er betalt ud før ejerskifte. Derfor giver vi 24 måneders reklamationsret og  seks måneders garanti på alle biler. Derfor betaler vi for et års medlemsskab af FDM, til alle der køber bil gennem Dreivers.

Og derfor udgiver vi også løbende blogindlæg med råd og anbefalinger, som du kan bruge, når du handler bil – uanset om du bruger Dreivers eller ej.

Dreivers handler kort sagt om at møde hinanden – uden bekymringer.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK