Penge tilbage i skat kan have effekt på bilsalget. Er det nu, du skal sælge?

Hvert år bliver SKAT’s hjemmeside rødglødende den første weekend i marts, hvor forrige års opgørelser bliver lagt ud. Nysgerrigheden over, om man vil få overskydende skattepenge tilbage – og hvor mange, er stor, og giver anledning til store drømme. Bliver ferien lige dét ekstra luksus i år, er der råd til den nye vaskemaskine – eller måske til udbetalingen til en ny bil? 

Traditionelt er april i hvert fald en god salgsmåned på bilmarkedet, og det skyldes blandt andet, at mange modtager større summer fra sidste års skatteopgørelse. Indskuddet til et billån synes pludselig ikke så uoverskueligt, og verden og økonomien synes en smule sikrere. 

Den mere eller mindre ufrivillige opsparing, som skattekronerne kan udgøre, kan altså påvirke købelysten til forbrugsvarer – også dem af større karakter. 

Det kan derfor give god mening at sætte sin bil til salg nu og sørge for, at ens bil er en del af udbuddet, når pengene ruller ind på kontiene d. 8. april. 

Du kan med fordel sælge din bil via Dreivers. Vores kunder har i gennemsnit fået 20.300 kr. mere for deres bil hos os, end det bedste bud de har fået andre steder. 

Hos Dreivers er det “solgt eller gratis”, så opret din uforpligtende annonce allerede i dag.