Sælg din bil

Vi har gjort det nemt og sikkert at handle brugt bil privat.

Du viser bilen frem. Vi sørger for resten

Uanset om du er ny eller garvet i bilhandel, kan det være en god idé, at sælge din bil gennem Dreivers. Vi har nemlig gjort det både nemt og sikkert at handle brugt bil privat.

Det eneste du skal gøre, er at tage nogle billeder af bilen og vise den frem for den nye ejer.

Dreivers tager sig af annoncering, evt. forhandling af pris, uvildig test af bilen, kontakt med potentielle købere så du ikke bliver forstyrret af useriøse henvendelser, oprettelse af deponeringskonto hos Spar Nord Bank A/S i dit navn, ejerskifte, tilbud om finansiering til køber, udbetaling af eventuel pant i bilen og seks måneders garanti samt 24 måneders reklamationsret til køber.

Udfyld formularen og find ud af, hvad du kan få for din bil

Hvad er din bil værd?

Billeder sælger. Gode billeder sælger bedre.

Måden vi køber bil på er blevet markant forandret på få år. Tidligere var vi ude at se på mere end 10 biler, før vi valgte, hvilken vi ville købe. I dag er vi ude og se på 1,2 biler i gennemsnit.
Faktisk ser vi på mange flere biler, end vi nogensinde har gjort før. Men vi ser på dem på vores computer, vores telefon eller på en tablet. Og der er rigtig mange biler til salg på de forskellige salgssider på nettet. Og helt sikkert også rigtig mange biler, der minder om din. Derfor er gode billeder afgørende. Og det tager ikke meget længere tid, at tage gode billeder, end at tage dårlige. Så hvorfor gøre det svært for dig selv?
Klik her og se guide til, hvordan du tager de perfekte billeder af din bil

 

Det koster det at bruge Dreivers

 • Vores salær

  En typisk bilforhandlers avance er 20-30% af salgsprisen. Vores salær er blot 12.500 kr. For biler der sælges for 300.000 kr. eller mere er vores salær dog 18.750 kr.

 • No cure - no pay

  Vores salær trækkes fra salgsprisen, når bilen er solgt. Du skal derfor ikke have en krone op af lommen. Og skulle bilen (mod forventning) ikke blive solgt, er vores ydelse gratis.

 • Ingen binding for dig

  Du må gerne selv forsøge sælge din bil, mens den er til salg hos Dreivers. Får du den solgt, er vi blot glade på dine vegne. Punktum!
  Det eneste vi vil bede dig om er, at du fortæller os det, så vi kan stoppe annonceringen - for din, for køberens og for vores skyld.

 • Hvornår kan det betale sig at bruge Dreivers.

  Om du skal sælge privat, til en forhandler eller gennem Dreivers er en individuel vurdering: Hvor hurtigt vil du have pengene i hånden? Hvad mener du, at du skal have for bilen? Og hvor meget er du selv villig til at gøre?
  For biler under 80.000 kr. kan det oftest bedst betale sig at handle privat. Jo mere din bil er værd, jo større bliver den økonomiske fordel ved at bruge Dreivers.
  Vi anbefaler dig i øvrigt altid at undersøge, hvad en forhandler vil give for din bil, før du sætter den til salg gennem Dreivers.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK