Fordele når du sælger

Dreiver holder dig fri for skambud og useriøse henvendelser

Vi har styr på hele forløbet

Det eneste du skal gøre, er at tage nogle billeder af bilen og vise den frem for den nye ejer.

Så tager vi os af annoncering, uvildig test af bilen, kontakt med potentielle købere så du ikke bliver forstyrret af useriøse henvendelser, oprettelse af deponeringskonto hos Spar Nord Bank A/S i dit navn, ejerskifte, tilbud om finansiering til køber, udbetaling af eventuel pant i bilen og seks måneders garanti samt 24 måneders reklamationsret til køber.

Det koster det at bruge Dreivers

 • Vores salær

  En typisk bilforhandlers avance er 20-30% af salgsprisen. Vores salær er blot 12.500 kr. For biler der sælges for 300.000 kr. eller mere, er vores salær dog 18.750 kr.

 • No cure - no pay

  Vi tager os først betalt, når bilen er solgt. Du skal derfor ikke have en krone om af lommen. Og skulle bilen (mod forventning) ikke blive solgt, er vores ydelse gratis.

 • Ingen binding for dig

  Du må gerne selv forsøge sælge din bil, mens den er til salg hos Dreivers. Får du den solgt, er vi blot glade på dine vegne. Punktum!
  Det eneste vi vil bede dig om er, at du fortæller os det, så vi kan stoppe annonceringen - for din, for køberens og for vores skyld.

 • Hvornår kan det betale sig at brug Dreivers.

  Om du skal sælge privat, til en forhandler eller gennem Dreivers er en individuel vurdering: Hvor hurtigt vil du have pengene i hånden? Hvad mener du, at du skal have for bilen? Og hvor meget er du selv villig til at gøre?
  For biler under 80.000 kr. kan det oftest bedst betale sig at handle privat.
  Vi anbefaler dig i øvrigt altid at undersøge, hvad en forhandler vil give for din bil, før du sætter den til salg gennem Dreivers.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK