Skal du have ny bil i 2021

Planlæg nu, og få mere for din brugte bil

Januar måned er højsæson for salg af nye biler. Stort set alle Bilforhandlere indleder året med “nytårskure”, “januar-udsalg” og overraskende mange har “fødselsdag” i starten af året.

Du kan helt sikkert gøre en god handel, hvis du køber ny bil i januar. Men hvis du får tilsvarende mindre for din brugte bil, er du jo lige vidt. Derfor er det en god idé, at planlægge salget af din nuværende bil allerede nu. På den måde får du både glæde af januars rabatter og en langt bedre pris for din nuværende bil.

Du kan tilbyde samme fordele som en bilforhandler

Bilejere der har anvendt Dreivers Medsalg®, har i gennemsnit fået 20.300 kr. mere for deres brugte bil, end det bedste tilbud de har fået fra en bilforhandler.

Årsagen er helt enkel. Når din bil sælges gennem Dreivers Medsalg®, har Dreivers det juridiske ansvar for handlen. På den måde er køber sikret af Købeloven og har fuld reklamationsret på bilen. Yderligere giver Dreivers 12 måneders landsdækkende garanti på din bil, hvilket er mere end de fleste forhandlere tilbyder. Derfor kan du opnå stort set samme pris for din bil, som en bilforhandler.

Færre omkostninger – mere til dig

Dreivers udgifter er langt mindre end en traditionel bilforhandlers. Bilen står hos dig i hele salgsperioden og du kan anvende den, som du altid har gjort. På den måde har Dreivers ikke omkostninger til lager og bygninger. Og netop udgifter til lager og bygninger udgør (ifølge Dansk Brancheanalyse) 60% af omkostningerne hos en traditionel bilforhandler. Derfor er vores salær langt mindre end den avance, som en bilforhandler tager, når han sælger din bil.

Find ud af hvad dine muligheder er

Udfyld formularen her

… og få en vurdering af din nuværende bil og en indikation af, hvor lang salgstid du skal forvente. Det er naturligvis helt uforpligtende for dig.

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg