Dreivers Medsalg®

Vi har gjort det sikkert at handle brugt bil privat.

Garanti og reklamationsret

Uanset om du køber ny eller brugt bil, kan der opstå fejl på bilen, som alle helst havde været foruden. Det er irriterende og besværligt, men det skal ikke koste dig penge. Hos Dreivers har du seks måneders garanti, og du er i øvrigt dækket af Købelovens reklamationsret.

Skulle uheldet være ude, skal du blot kontakte os og fortælle, hvad der er galt. Vi finder et værksted, hvor i landet, du ønsker. Du afleverer bilen. Vi betaler værkstedet. Du kører videre. Længere er den ikke.

Du får Danmarks sikreste betalingsform

Hos Dreivers har vi Danmarks sikreste betalingsform. For hver bil oprettes en sikkerhedskonto i Spar Nord Bank A/S. Det er den konto, som du indbetaler købesummen på, når du køber en bil. Spar Nord Bank sørger for, at eventuel pant i bilen bliver betalt ud og derefter får sælger sine penge. Først når det er sket, udbetales Dreivers salær.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK