Tilbage

Dato: 20. januar 2020

Derfor bør du (også) sætte din bil til salg hos Dreivers

Den største risiko er, at du får mere for din bil…

Rigtig mange bilejere får en kedelig overraskelse, når de spørger bilforhandleren, hvad de kan få for deres brugte bil. Og derfor vælger mange, at sætte deres bil til salg selv – det kaldes for “selvsalg.”

Udfordringen ved selvsalg er, at køberen af bilen ikke har nogen form for sikkerhed i form af reklamationsret og garanti. Og derfor får du langt mindre for din bil ved selvsalg, end det som en forhandler kan få for en tilsvarende bil. Det er her Dreivers kommer ind i billedet.

Når du sætter din bil til salg gennem Dreivers, kan du både tilbyde køber fuld reklamationsret, seks måneders garanti, finansiering, konkurrencedygtige priser på forsikring af bilen og yderligere får køber et års medlemsskab af FDM – betalt af Dreivers.

Det betyder, at du kan få langt mere for din bil, end hvis du sælger bilen privat. Faktisk så meget mere, at du, efter vores salær, typisk vil have kr. 15 – 20.000,- mere til dig selv, når bilen er solgt.

Men vigtigst af alt er, at det er helt risikofrit for dig. For hos Dreivers er der ingen form for binding. Får du selv et tilbud, som du kan acceptere, mens bilen er til salg hos Dreivers, kan du frit tage imod det. Blot vil vi bede dig om at meddele Dreivers, at du har solgt bilen, så vi ikke har unødvendige omkostninger til annoncering og besvarelse af opkald og mails fra potentielle købere.

Interessant? Ring 71 96 96 18 eller udfyld formularen her, så kontakter vi dig.

Andre indlæg

Har du styr på kilometerne, når du køber brugt bil?

Dreivers er salg af brugte mellem private,  med samme sikkerhed som hos en bilforhandler….

Bilkøb og Corona

Den største samfundsmæssige udfordring i øjeblikket er, at begrænse spredningen af Corona-virus. Når man…

Hvad er flexleasing, hvad skal du være opmærksom på – og hvad har det med Dreivers at gøre?

Hvorfor flexleasing hos Dreivers? Vi oplever ofte, at kunder der vil sælge deres bil…

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK