Tilbage

Dato: 12. januar 2020

Derfor bør du tjekke Dreivers ud, når du køber brugt bil

Bedre priser, større sikkerhed, test af bilen

At købe bil er en stor beslutning. Ikke mindst, hvis du overvejer at købe brugt bil. Skal du købe privat, hvor du sparer nogle penge, men til gengæld selv står med risikoen, hvis det viser sig, at bilen har fejl? Eller skal du gå til en forhandler, hvor du har reklamationsret, men til gengæld betaler noget mere for bilen?

Det er her Dreivers kommer ind i billedet. Dreivers er “den tredje vej” i bilhandel. Deraf navnet “Drei.” Kort fortalt er Dreivers handel mellem private med endnu bedre tryghed og sikkerhed, end hos de fleste forhandlere.

Når du køber brugt bil gennem Dreivers, møder du den nuværende ejer. Præcis, som ved en privat handel. Det giver dig tryghed i, om den tidligere ejer er en person, der har passet på sin bil, eller om den har været brugt til gaderæs hver lørdag.

Med Dreivers har du 24 måneders reklamationsret, seks måneders garanti, mulighed for finansiering og tilbud om konkurrencedygtig forsikring. Yderligere får du et års medlemsskab af FDM – kvit og frit. Og fik vi nævnt, at bilen bliver testet på et uvildigt værksted før du køber, så du er fri for at have din “mekaniker-ven” med ud og se på bilen?

Dreivers har ikke egne værksteder. Og det er en stor fordel. Skulle der opstå fejl på bilen er du nemlig ikke tvunget til at køre bilen derhen, hvor du har købt den. Vi finder blot et værksted, der er tæt på, hvor du er – og så betaler Dreivers regningen. Det er ret praktisk, hvis du står i Skagen, men har købt bilen i Slagelse.

Du er altså sikret bedre, end hos de fleste forhandlere. Og samtidig er der ikke udgifter til store glasbygninger, “åbent hus dage” med balloner til børnerne og store lagre af biler, som andre skal købe. Derfor er priserne på Dreivers biler også lavere end hos en forhandler.

Interessant? Så hop over på vores side med biler til salg. Og er der ikke lige den bil, som du leder efter, så skriv dig op i vores køberkartotek. Så finder vi din drømmebil til dig. Det er helt gratis.

Andre indlæg

Har du styr på kilometerne, når du køber brugt bil?

Dreivers er salg af brugte mellem private,  med samme sikkerhed som hos en bilforhandler….

Bilkøb og Corona

Den største samfundsmæssige udfordring i øjeblikket er, at begrænse spredningen af Corona-virus. Når man…

Hvad er flexleasing, hvad skal du være opmærksom på – og hvad har det med Dreivers at gøre?

Hvorfor flexleasing hos Dreivers? Vi oplever ofte, at kunder der vil sælge deres bil…

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK