Tilbage

Dato: 31. marts 2020

Har du styr på kilometerne, når du køber brugt bil?

Dreivers er salg af brugte mellem private,  med samme sikkerhed som hos en bilforhandler.

For at skabe sikkerhed og tryghed i handlen, kontrollerer vi naturligvis alle biler, inden de bliver solgt. Og her er det overraskende, hvor ofte man udsættes for forsøg på svindel. Typisk handler det om fusk med bilens kørte kilometer eller oplysninger om skadesforløb.

Helt konkret har vi f.eks. i dag modtaget en henvendelse fra en person, der ønsker at sælge sin VW Golf. Han har den også til salg privat på forskellige salgssider. Ifølge hans annonce, og i den henvendelse han har sendt til os, har bilen kørt 29.000 km. Det er lidt svært at forstå, for ved sidste service – i marts 2019 – havde bilen kørt 120.899 km.

Samme person har tidligere henvendt sig til os omkring salg af andre biler. Og her var mønsteret det samme. En BMW, som han annoncerede til at have kørt 39.000 km., havde kørt 187.000 ved seneste service.

Vi har naturligvis kontaktet politiet omkring den konkrete person. Men han er ikke alene, og politiet har også andet at se til.

Så overvejer du at købe brugt bil – og har du fundet et godt tilbud hos en privatperson – så tag fat i os. Vi hjælper dig gerne med et “tjek” af bilen – uanset om bilen handles gennem Dreivers eller ej. Og det er naturligvis gratis.

 

Se hvor let det desværre er at snyde med kilometerstanden.

 

Andre indlæg

Bilkøb og Corona

Den største samfundsmæssige udfordring i øjeblikket er, at begrænse spredningen af Corona-virus. Når man…

Hvad er flexleasing, hvad skal du være opmærksom på – og hvad har det med Dreivers at gøre?

Hvorfor flexleasing hos Dreivers? Vi oplever ofte, at kunder der vil sælge deres bil…

Derfor bør du (også) sætte din bil til salg hos Dreivers

Den største risiko er, at du får mere for din bil… Rigtig mange bilejere…

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK