Vores venner

Mød vores venner

De hjælper os med at gøre det nemt, sikkert og trygt at handle bil.

Autobranchen Danmark

Dreivers er medlem af Autobranchen Danmark. Det er landets førende brancheorganisation for bilhandlere. Gennem brancheforeningen bliver vi konstant opdateret på nyheder og lovgivning for bilhandel – det er jo rart, at der er styr på tingene, ikk?

 

FDM Test og Bilsyn.
Applus Bilsyn

Vi tror på, at de fleste bilkøbere hellere vil have en uvildig test af bilen end en “kosmetisk klargøring”. Derfor tester vi alle bilerne, før en handel kan gennemføres. Og helt ærligt; alle brugte biler har fejl. Forskellen er blot, at når du handler gennem Dreivers får du at vide, præcist hvilke fejl din bil har – inden du køber.

 

Spar Nord Bank A/S

Spar Nord Bank hjælper os med at sikre alle betalinger, når bilen handles. For hver handel oprettes en særlig sikkerhedskonto i sælgers navn. Det er kun Spar Nord Banks medarbejdere, der kan udbetale penge fra kontoen. Det er den konto, man indbetaler på, når man køber bil gennem os. Kontoen er klausuleret, så eventuel pant i bilen (gæld) betales ud først. Herefter får sælger sit provenu (Bilens salgspris fratrukket eventuel pant og Dreivers salær) og til sidst – ja, der udbetales salæret til Dreivers. Det er fuldstændig den samme måde, som betalingen foregår på i en bolighandel – og sikrere kan det ganske enkelt ikke gøres.

 

Basisbank

Gennem Basisbank kan du få et uforpligtende tilbud på finansiering af din bil. Vær opmærksom på, at du får lavet en aftale, der sikrer dig, at du afdrager tilstrækkeligt på dit lån, så du ikke skylder mere væk i bilen, end den er værd, når du en dag vil sælge. Hos Dreivers hjælper vi dig gerne med at vurdere, hvor meget du skal afdrage på den konkrete bil.

 

eBay (Bilbasen)

Har du sat din bil til salg på dreivers.dk til en konkurrencedygtig pris, annoncerer vi den også under forhandlere på Bilbasen. Bilbasen er suverænt den største markedsplads for handel med brugte biler i Danmark. Og samtidig betyder vores venskab med eBay, at vi løbende modtager analyser og andet, der er med til at optimere annonceringen.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK