logo

Få en gratis vurdering fra AutoUncle og sæt din bil til salg på dreivers.com

Bilejere, der har solgt med dreivers.com, har i gennemsnit fået 20.300 kr. mere til sig selv end det bedste tilbud, de har fået fra både traditionelle forhandlere og via privat annoncering. Det er gratis at få din bil vurderet. For at du kan sælge din bil på dreivers.com, må den højst være 9 år og have kørt max. 130.000 km.

Vi gør det nemt for dig, at sælge din bil, til en fair pris.

man-laptop-chair

Dreivers i førersædet
Der kan være masser af bøvl og usikkerhed forbundet med en bilhandel. Men med Dreivers skal du ikke bekymre dig. Vi holder styr på jura, henvendelser og handlen – og alt der imellem, så du kan koncentrere dig om andre vigtige ting.

Penge på din konto før du udleverer
Med Dreivers behøver du ikke bekymre dig for betalingen. Inden du udleverer nøglerne til din bil, kan du se den aftalte købesum på din konto. Først når du har bekræftet, at købesummen er hos dig, ejerskiftes bilen til en ny ejer, hvorefter du udleverer nøglerne.

 

car-price
handshake

Dreivers tager ansvaret
Når du sælger med Dreivers, er du helt ansvarsfri, når du har solgt din bil. Eventuelle reklamationer er alene en sag mellem Dreivers og den nye ejer. Du behøver altså ikke bekymre dig om ubehagelig opkald, efter at du har solgt din bil, hvis der skulle være problemer med en kobling, en el-rude eller noget helt tredje.

En bedre oplevelse

Vi gør alt for, at du både får mest muligt til dig selv og færre bekymringer og besvær, når du sælger med Dreivers. Men tag ikke vores ord for det. Tjek i stedet vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Virkelig en god oplevelse og i hele forløbet har man følt sig i trygge hænder. Dreivers har fulgt op på tingene og medarbejderne er altid parate til at hjælpe ved eventuelle spørgsmål. Stort tak til Dreivers for en god oplevelse – kan klart anbefales.

Michaels anmeldelse på Trustpilot.

lady-trustpilot

Opret en annonce uden vurdering

Hvis du ønsker at oprette en annonce og sætte din egen pris, uden at få lavet en gratis vurdering, kan det også sagtens lade sig gøre.

logo