Privat bilhandel.
Bare uden besvær og bekymringer

Privat bilhandel.
Bare uden besvær og bekymringer

Ideen bag Dreivers er enkel. Vi har simpelthen fjernet alle utidssvarende og fordyrende led fra processen – og systematiseret resten.

Så let er det at sælge med Dreivers:
1. Sæt den rigtige pris

Selvfølgelig ønsker du at hente så god en pris som muligt hjem til dig selv. Men sætter du prisen for højt, får du ingen købere. Få en gratis professionel vurdering af din bil HER

2. Opret en effektiv annonce

Med vores enkle online værktøj kan du oprette en annonce på få minutter. Så sørger vi for, at annoncen bliver optimeret – og at den bliver set! Fx på Bilbasen, AutoUncle, Biltorvet og vores eget forum. Opret annonce HER

3. Vi finder den rigtige køber og gennemfører handlen

Når den rigtige køber er fundet, arrangerer vi et møde, så du kan fremvise bilen. Men al jura, prisforhandling og pengeoverførsel er du fri for. Det tager vi os af. 
Desuden sikrer og betaler vi for, at bilen bliver testet og synet på et uafhængigt værksted. Samt, at køber har både reklamationsret og 12 måneders garanti. Det er værdien af dette, der gør, at du kan få en bedre salgspris. Og at både du og køber er sikre på at få en god og tryg handel.

Alt i alt tør vi godt love, at du både får en bedre fortjeneste og færre bekymringer og besvær, når du sælger med Dreivers!

Prissætning - Dreivers

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg