Dreivers Medsalg®

Betal kun for det, der skaber værdi.

Ingen overflødige omkostninger

60% af omkostningerne hos en traditionel bilforhandler kan (ifølge Dansk Brancheanalyse) henføres til lager og bygninger. Når du køber og sælger bil hos en traditionel bilforhandler, betaler du altså groft sagt for, at bilen er parkeret hos bilforhandleren i salgsperioden. Når du anvender Dreivers Medsalg®, står bilen hos dig i salgsperioden og du viser selv bilen frem. Derfor har Dreivers ikke de samme omkostninger som traditionelle bilforhandlere. Og derfor betaler du kun for det, som skaber værdi, nemlig annoncering (så køber og sælger kan finde hinanden), test og syn af bilen samt reklamationsret og garanti.

Resultatet er, at du får mere for din bil, selvom bilen sælges til en pris, der ligger under det, som andre forhandlere tager for tilsvarende biler.

Sådan fungerer Dreivers Medsalg®

1. Prissætning
Sammen med dig bliver vi enige om, hvad der er en rimelig pris for din bil. Altså en pris, der er rimelig for både dig og for køber
2. Annoncering af bilen
Du tager nogle billeder af din bil og herefter annoncerer vi bilen på Bilbasen, AutoUncle, Bilhandel og selvfølgelig på vores egen hjemmeside. Dreivers tager imod alle henvendelser på annoncer. Som sælger er du derfor fri for at bruge tid på “skambud” og useriøse henvendelser og som køber har du mulighed for at stille spørgsmål, der måske kan være lidt svære at stille ellers.
3. Fremvisning, test og syn
Når vi har fundet en køber, arrangerer vi, at I mødes, så køber kan se og prøve bilen. Er der enighed om en handel, betaler Dreivers for at bilen bliver testet og synet på et uafhængigt værksted. Når testen er godkendt af køber, gennemføres handlen.
4. Dreivers køber bilen
Når køber har godkendt testen, fremsender Dreivers en købsaftale til dig, som du underskriver digitalt. Herefter betaler Dreivers eventuel gæld i bilen ud, så køber overtager en gældfri og nysynet bil.
5. Dreivers sælger bilen
Umiddelbart efter at Dreivers har købt bilen, sælger vi den til køber. Der fremsendes en salgsslutseddel til digital underskrift, hvor pris, betingelser og overtagelsestidspunkt fremgår. Køber køber altså bilen af Dreivers og er derfor dækket af Købelovens reklamationsret. Yderligere giver Dreivers 12 måneders garanti på bilen.
6. Bilen udleveres
Du og køber mødes igen på et aftalt tidspunkt. Køber ringer til Dreivers og bekræfter, at bilen er som det er aftalt i salgsslutsedlen og herefter straksoverføres købesummen fra Dreivers til dig. Når du kan se, at købesummen er til rådighed på sin netbank, udleverer du nøgler og original registreringsattest. Dette sker typisk inden for 1-2 minutter.
7. Ejerskifte
Køber skal indenfor 24 timer efter udlevering ejerskifte bilen. Dreivers sender udførlig instruktion til dette og vi er altid tilgængelige på telefonen, hvis der skulle være behov for hjælp. Køber sender kvittering for ejerskrifte til Dreivers, der straks overfører omkostningen til dette via MobilePay eller en bankoverførsel. Dreivers har ansvaret for, at ejerskiftet sker indenfor 24 timer.
8. Reklamationsret og garanti
Den nye ejer har juridisk købt bilen af Dreivers. Derfor har vi ansvaret for, at den nye ejer har 24 måneders reklamationsret og 12 måneders garanti.

Fordele ved Dreivers Medsalg®

Ingen risiko når du sælger
Som sælger har du ingen risiko. Du betaler kun for Dreivers ydelse, når bilen er solgt og du er ikke bundet på nogen måde. Det står der altså frit for, at sælge din bil til anden side i salgsperioden. Gør du det, vil vi blot bede dig kontakte os, så vi kke bruger unødige ressourcer på annoncering og andet.
Fuld tryghed for køber
Når du køber bil gennem Dreivers er du sikker på, at prisen er rimelig og vi fremsender gerne dokumentation for vores vurdering. Du har altid 24 måneders reklamationsret og et års garanti på bilen. Yderligere tilbydes du altid et års medlemsskab af FDM, der - udover rabatter på forskellige bil-relaterede produkter og ydelser også giver dig fri adgang til juridisk bistand, hvis du skulle være utilfreds med noget i forbindelse med handlen.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.
Læs mere

OK