Dreivers Medsalg®

Betal kun for det, der skaber værdi.

Sælg din bil nemt og risikofrit

Der er ingen binding fra din side. Du kan til hver en tid, uden det koster dig en krone, meddele os, at du ikke ønsker at bruge Dreivers Medsalg®. Vores salær betales først, når bilen er solgt. Der er derfor ingen risiko for dig ved at anvende Dreivers Medsalg®. Det eneste du risikerer er, at få mere for din bil. Nedenfor kan du læse mere om selve salgsforløbet.

Sådan fungerer Dreivers Medsalg®

Er du i tvivl om, hvad din bil skal sættes til salg for, kan du få en vurdering HER eller ringe til os på 71 96 96 18.

Tag nogle billeder af din bil og opret annoncen her. Så snart annoncen er oprettet, gennemgår en af vores medarbejdere den. Er der noget i annoncen, som vi mener kan justeres for at optimere salget, hjælper vi dig med det. Når din annonce er klar, oprettes den – for Dreivers regning – på Bilbasen, AutoUncle og Biltorvet.

Når vi har fundet en køber, arrangerer vi, at I mødes, så køber kan se og prøve bilen. Er der enighed om en handel, betaler Dreivers for at bilen bliver testet og synet på et uafhængigt værksted. Når testen er godkendt af køber, gennemføres handlen.

Når køber har godkendt testen, fremsender Dreivers en købsaftale til dig, som du underskriver digitalt. Herefter betaler Dreivers eventuel gæld i bilen ud, så køber overtager en gældfri og nysynet bil.

Umiddelbart efter at Dreivers har købt bilen, sælger vi den til køber. Der fremsendes en salgsslutseddel til digital underskrift, hvor pris, betingelser og overtagelsestidspunkt fremgår. Køber køber altså bilen af Dreivers og er derfor dækket af Købelovens reklamationsret. Yderligere giver Dreivers 12 måneders garanti på bilen.

Du og køber mødes på et aftalt tidspunkt. Køber ringer til Dreivers og bekræfter, at bilen står, som det er aftalt i salgsslutsedlen. Dreivers straksoverfører derefter købesummen til dig.
Når du kan se, at købesummen er til rådighed på din netbank, er vi klar til ejerskifte og udlevering af bilen.

Når du har bekræftet, at købesummen er til rådighed på din netbank, ejerskiftes bilen digitalt og du udleverer nøglerne til den nye ejer.

Den nye ejer har juridisk købt bilen af Dreivers. Derfor har vi ansvaret for, at den nye ejer har 24 måneders reklamationsret og 12 måneders garanti.

Fordele ved Dreivers Medsalg®

Som sælger har du ingen risiko. Du betaler kun for Dreivers ydelse, når bilen er solgt og du er ikke bundet på nogen måde. Det står der altså frit for, at sælge din bil til anden side i salgsperioden. Gør du det, vil vi blot bede dig kontakte os, så vi kke bruger unødige ressourcer på annoncering og andet.

Når du køber bil gennem Dreivers er du sikker på, at prisen er rimelig og vi fremsender gerne dokumentation for vores vurdering. Vi får altid udarbejdet en brugtbilstest på bilerne på et uvildigt testcenter, så du kender bilens stand forud for en handel. Yderligere har du altid 24 måneders reklamationsret og et års garanti på bilen.

Her står bilen

Dit valg

Billån gennem Dreivers

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil. Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov og muligheder.

Dit valg

Mød hinanden

Udfyld formularen og
vi kontakter dig snarest

Dit valg